Nyheter

Som ni säkert märkt så börjar det bli lite väl kyligt i huset. Anledningen är att vi just nu har problem med värmesystemet och får inte ut värmen i huset. Vår förvaltare Nordstaden har under dagen felsökt systemet och imorgon får vi besök av reparatörer, som förhoppningsvis gör att vi får varmt och skönt igen. Nordstaden känner alltså till att vi har lite bekymmer så vi behöver inte felanmälan detta mer.

Nu har vår egna tvättstugebibbla öppnat. Aldrig mer behöver vi ha tråkigt när vi väntar på att tvätten ska torka och aldrig mer behöver vi kasta några böcker. Tvättstugebibblan är öppen alla dagar på året och dygnet runt.

Hur funkar det då? Om du läst ut en bok som du inte vill spara men inte heller kasta, så ställ ner den i vårt bibliotek i tvättstugan. Om du hittar en bok du vill läsa så är det bara ta med den hem, antingen lämnar du sen tillbaka den eller behåller den, du avgör!

Välkommen ner till tvättstugan och god läsning!

Ni som varit på gården de sista dagarna har kanske lagt märke till att den bortre muren är borta och undrar säkert vad som hänt. I början av veckan rasade några meter av muren och plockades bort rätt snabbt. Vi bestämde även att resterande del skulle rivas eftersom risken fanns att även den skulle rasa. Vi kommer inte i nuläget ersätta den utan kommer arbeta vidare med att ta fram förslag på hur hela gården skall fixas iordning. I samband med det större arbetet kommer ny avgränsning byggas mot grannfastigheten. Vi återkommer med mer information om det större gårdprojektet när vi kommit lite längre i arbetet.

Tycker du att köksfläkten är dålig och att det blir mycket matos i lägenheten? Eller har du kondens på fönster när det är kallt och fuktigt ute? Då kan det vara en bra idé att göra rent köksfläkten. Det allmänna rådet är att man skall göra rent fläkten minst en gång per år, men helst fler för att den ska funka så bra som möjligt. Mer information om hur du ska göra hittar du längst ner på vår Kök och badrumssida.

Vår hemsida har nu fått en helt ny design och mycket mer innehåll. Här går det att hitta det mesta man behöver veta om sin lägenhet och sin förening. Om du saknar någon information så tveka inte att höra av dig till styrelsen.

En stor nyhet med hemsidan är att det finns möjlighet att få e-post så fort en nyhet publiceras på sidan, på så sätt missar du aldrig viktig information. För att ta del av denna tjänst måste du skapa ett konto på sidan och ange din e-postadress.

I och med den nya hemsidan kommer all information kring fastigheten publiceras där, dvs förhoppningsvis färre lappar i trapphuset fortsättningsvis. Vi är så klart medvetna om att alla inte har tillgång till internet. Vi ber därför dig som inte har möjlighet att besöka vår hemsida meddela oss i styrelsen, förslagsvis med en lapp i föreningens brevlåda, så att vi kan fortsätta att förmedla viktig information även till dig.

Har du frågor eller synpunkter om den nya hemsidan är du naturligtvis välkommen att höra av dig till styrelsen.