Vi i styrelsen hälsar dig/er välkomna till Brf Freden och hoppas att ni ska trivas.

Här är en del information som du/ni får för att så smidigt som möjligt etablera er i er bostad.

Du/Ni ska vid överlämningen från tidigare bostadsrättsinnehavaren fått nycklar till er bostad, postbox, passerkort med nyckelkolv till tvättstugan, samt visning av ert källarförråd. Om det inte blivit så, ber vi dig/er kontakta tidigare ägare.  Annars kan vi självklart hjälpa till att lösa det. 

Du har ju redan hittat vår hemsida och här håller vi våra medlemmar uppdaterade med nyheter samt annan information som är viktig att ta del av. Du kan också registrera dig för att få senaste nytt via mail. Hör av dig till styrelsen om du inte har tillgång till Internet så ordnar vi att du får senaste nytt.

Föreningen tillhandahåller hög service som parkering, soprum (där vi alla hjälps åt att sopsortera rätt), cykelförvaring, servicebox för post, tvättstuga, hiss, mm. När det gäller hissen är det viktigt att stänga båda dörrarna ordentligt för att undvika att den fastnar. Vänligen notera att alla namnlappar på postboxar och dörrar ska vara likadana, görs och sätts upp av Nordstaden. De boende som önskar göra ändringar får kontakta vår förvaltare Nordstaden. Varje ändring medför en kostnad för dig eller Brf Freden. 

Gå gärna in och läs våra trivselregler och Funktionsbeskrivning till köksfläkten (bra-o-ha i köket). 

Har du frågor, funderingar, idéer, mm är du alltid välkommen att kontakta styrelsen via mail, eller lämna meddelande i styrelsens postbox, Fredsgatan 17.

 

Hjärtligt välkommen till Brf Freden och hoppas du/ni ska trivas!

Med vänliga hälsningar,

Vi i styrelsen