Föreningen bildades 2002 och består av 48 bostadsrätter samt 4 hyresrätter. Därtill finns 4 lokaler. 
Huset är byggt 1939 och ligger centralt belägen på populära Fredsgatan. 1992 helrenoverades fastigheten med stambyte, nya badrum, el, fasad samt nytt tak.

Stadsdelen
Sundbyberg har småstadskänsla och ligger som en ö omgiven av norra Stockholm och Solna. Kommunen med sina 38 000 invånare gör den dessutom till landets mest tätbefolkade.

Sedan 1950-talet har Sundbyberg vuxit med ett nytt bostadsområde vart 10:e år. Bebyggelsen är därför varierad med ståtliga jugendfastigheter, funkishus, sekelskifteshus och moderna höghus. Det finns även flera villa-områden i kommunen. Trots att Sunbyberg är tätbefolkad så finns det gott om natur. I centrala delarna hittar du flera parker bl.a.  Marabouparken, Tornparken och naturreservatet Igelbäcken. Fina promenadstråk erbjuds runt sjöarna Råstasjön och Lötsjön. 

Kommunikationer och service
Det mesta man behöver finns på gångavstånd i Sundbyberg. Hundratals butiker, restauranger och service finns utmed gatorna kring tågstationen. Du finner även museum, teater, simhall och tre idrottsplatser.
Kommunikationerna är goda med fem tunnelbanestationer och en mängd busslinjer som går till city. Lägg till fjärr- och pendeltåg samt tvärbanan som passerar sträckan Sickla-Solna.